U bent hier: Bezoeken » Exposantennieuws

Nieuws van onze exposanten editie 2017

Afsluitingen Noyez: De EntraQuick® PU30 SpeedGate, is voorzien van een zelfsluitend remsysteem, ontworpen om weerstand te bieden aan een pick-up-voertuig, met een snelheid van 50 km/ uur.

De EntraQuick® PU30 SpeedGate, is voorzien van een zelfsluitend remsysteem, ontworpen om weerstand te bieden aan een pick-up-voertuig, met een snelheid van 50 km/ uur.

Condor Safety: opleidingen waterredding erkend door Kenniscentrum

Goed nieuws voor hulpdiensten die hun reddingstechnieken op het water gevoelig willen bijschaven. Sinds februari werden 2 van onze opleidingen erkend door het Federaal Kenniscentrum voor de Civiele Veiligheid: Water rescue one technician (16 uur) en Water rescue first responder (17 uur). Daardoor komen deze opleidingen in aanmerking voor de verplichte jaarlijkse 24 uur voortgezette opleiding. Zowel voor professionele brandweermannen als voor vrijwilligers.

Snakecatcher slangenoproller van Brabo nv

RESQTEC NT HYBRID hefkussen - Brabo nv

De Krachtigste en meest veelzijdig op de markt.

NIEUWE OPEL INSIGNIA

Nieuwe Opel Insignia op Infopol-Xpo112

MIele Professional: de oplossing voor het reinigen van uw volledige uitrusting!

Seto verlichting & MSA Latchways ManSafe Valbeveiliging

Speciaal voor de brandweer presenteert Hobrand Seto Verlichting en MSA Latchways Valbeveiliging

Afsluitingen Noyez: De Elkosta Wedge II doorstaat met glans de nieuwe Amerikaanse crashtest

Politieversie van Zero Motorcycles op Infopol

Ecomobiel uit Antwerpen zal dit jaar voor de eerste keer deelnemen aan INFOPOL en de politieversie van de Zero Motorcycle elektrische motorfiets voorstellen aan de bezoekers van stand 289.

Phalanx: Mobiel kogelwerend, ballistisch scherm als bescherming tegen een terroristische aanval !!

De Phalanx is een mobiel ballistisch en explosie resistent scherm vervaardigd uit composiet materiaal. De Phalanx wordt voornamelijk ingezet als “shelter” voor beveiligingspersoneel bij een aanval met vuurwapens en/of explosieven en is overal inzetbaar waar zij opereren (luchthavencontroles, ingangscontrole bij evenementen, bewaking van kritische infrastructuren...).

LOGISTIEK VOERTUIG VOOR FOD - MATERIAALWAGEN

CityControl vervult wens van schonere binnenstad Antwerpen

De stad Antwerpen kan letterlijk opgelucht adem halen. Na jarenlange intensieve voorbereiding is de stad er begin deze maand in geslaagd de lage-emissiezone (LEZ) in te voeren. Mede dankzij CityControl beleeft de stad daarmee een historische primeur.

Slagboomloos parkeren verovert Antwerpen

Flexibel en snel parkeren is niet langer een wens maar realiteit. Dankzij Sigmax parkeren automobilisten in Antwerpen voortaan zonder papieren ticket op afgebakende terreinen. Door het betaalproces te digitaliseren en te controleren via een scan van de nummerplaat, schept Sigmax met slagboomloos parkeren voor bewoners, bedrijven en overheden de nieuwe norm.
  • AEG Tranzcom
  • BVV
  • Delpac
  • Civiele Veiligheid
  • Binnenlandse Zaken
  • Lokale Politie
  • Federale Politie
  • Rauwers