U bent hier: Over Infopol I Xpo112 » Quotes

Onze exposanten aan het woord


SOMATI
Ronny Van Nieuwenhove (CEO): “Wat ons op de beurs opviel, is de enorme diversiteit van het publiek. Vooral tijdens de tweede dag merkten we dat de beslissingennemers massaal aanwezig waren, iets wat ook opging voor de slotdag. Onze beurs was alleszins zeer geslaagd.”

SMITH&WESSON
Alain Smeets (International Manager): “Zoveel is zeker, de kans is héél groot dat we hier over twee jaar terug zijn. Wij hadden diverse goede contacten en zijn ook zeer tevreden over de algemene omkadering.”

OPEL BELGIUM
Filip Van Velthoven (verantwoordelijke voor de overheidsmarkt): “INFOPOL I XPO112 is voor ons zeer belangrijk als relationeel instrument. Wij hadden hier andermaal die voor ons zo waardevolle kwalitatieve, gerichte contacten en bovendien vind je hier ook alle ombouwers en leveranciers van materialen op één en dezelfde plaats, wat als bijkomend voordeel heeft dat er ook onderlinge contacten mogelijk zijn.” Kort samengevat: zoals in het verleden zorgde deze beurs andermaal voor een niet te onderschatten meerwaarde.”

SIOEN
Katia Doutreluingue en Kristof Daels: “We merken dat er door het samenvoegen van de hallen ook kruisbestuiving tot stand kwam. Wij vinden het overigens ook belangrijk dat we niet enkel beslissingennemers zien, maar dat ook andere mensen uit het vak poolshoogte komen nemen. Uiteindelijk zijn zij het meestal die onze producten in de praktijk gebruiken.”

RAUWERS
Philippe Lagae (Business Unit Manager): “Een beurs is van levensbelang omdat dit een ideale manier is om aan een klant aan te tonen dat men de juiste keuze heeft gemaakt. Je kunt er gewoon niet omheen dat niets het persoonlijk contact kan vervangen, in combinatie met vertrouwen en terugkerend zakendoen. “

SAIT ZENITEL
Jolijn Vannuffelen: “Het samenvoegen van de beide beurzen is voor ons een goede zaak. Het is iets waar we ook al langer vragende partij voor waren. De beurs zelf is voor ons bijzonder goed meegevallen, de contacten waren uitstekend. Wij stelden alleszins vast dat de politie onze oplossingen massaal kwam bekijken.”

BRABO
Johan Rensonnet (Zaakvoerder) en Senne Backx (Woordvoerder): “Dit was een moeilijke editie en dat is niet verwonderlijk. De invloed van het vijfjaarlijks in Hannover georganiseerde Interschutz was voelbaar. Daarnaast zorgt de brandweerhervorming ook voor onrust. Over onze beurs zijn we wel tevreden, vooral dan omdat we in de demoruimte onze producten heel goed konden demonstreren. Wij vinden het trouwens van heel groot belang dat de organisatie de gewone brandweerman blijft aanspreken om langs te komen. Beslissingennemers zien is belangrijk, maar daar stopt het niet bij. “

  • AEG Tranzcom
  • BVV
  • Delpac
  • Civiele Veiligheid
  • Binnenlandse Zaken
  • Lokale Politie
  • Federale Politie
  • Rauwers