U bent hier: Bezoeken » Exposantennieuws

Nieuws van onze exposanten

Pilot project to provide police with body cams

A pilot project will see police officers in Malta equipped with body cams to help them in cases where they will require clear evidence where a member of the force is involved in an attack or other incident.

De XENA Falco drone: het nieuwe instrument dat door de politiediensten wordt gebruikt

In de loop der tijd zijn de behoeften van de politiediensten geëvolueerd om zich aan te passen aan de verschillende situaties die zich op het terrein kunnen voordoen. Drones zijn een van de beste nieuwe instrumenten die ter beschikking van de politiediensten worden gesteld. AltiGator is het Belgische bedrijf dat het mogelijk heeft gemaakt om dit nieuwe instrument te implementeren dat beantwoordt aan de specifieke behoeften van de politiediensten.

Body-worn camera comes on stream

Audax® are worldwide Pioneers in developing Body Worn Video technology. We led the World in 2006 in a joint project with the UK Home Office; were the First UK Security SME ever funded under EU H2020, and were the Communications Systems winner at the Counter Terror Business awards for their 3G/4G camera system. The EU Commission have recently published an article on their website.

Transposafe de specialist in het verzegelen van waardevol verzendingen !

Transposafe is de specialist op het gebied van verzegelen van waardevolle zendingen. Met onze producten leveren wij oplossingen die fraude, diefstal en discussie voorkomen.

Zarges K470 Accusafe

UN 3480 gecertificeerde container voor de veilige opslag en vervoer van defecte of beschadigde lithium-batterijen.

Hulpverleners winnen tijd met FrontForce Emergency

Bij een incident moet de hulpverlening op de snelste en meest adequate manier voorzien kunnen worden, rekening houdend met voertuigen die al onderweg zijn en de voertuigen die beschikbaar zijn op verschillende andere locaties. Voor dit soort dispatching systemen is het heel belangrijk om over betrouwbaar kaartmateriaal te kunnen beschikken.

SHERPA

Universal electronically controlled loading system for stretchers

19 inch mobiele elektronicabehuizing getest volgens militaire norm .

Onder de naam Mitraset brengt Zarges een mobiele electronicabehuizing op de markt . Deze 19’inch ’behuizing beschermt tegen stoten, trillingen, elektromagnetische storingen en omgevingsinvloeden als hitte vocht en stof.

Prochem II CLF CBNR Chemisch beschermende overall - faceseal

Al meer dan 10 jaar lang is de ProChem® II overall met faceseal een zeer geliefde overall bij de Duitse brandweer. Dit model is uit zowel Tychem® als 3S CLF leverbaar, beide materialen bieden de hoogste bescherming tegen organische en anorganische chemicaliën (inclusief chemische strijdmiddelen zoals VX, Mosterdgas en lewisite), biologische gevaren en radioactieve deeltjes. Het nieuw door 3S ontwikkelde CLF materiaal biedt een uitzonderlijk draagcomfort, in vergelijking met conventionele materialen is het hydrofiel(vochtabsorberend) en minder luidruchtig. Laat u overtuigen door het draagcomfort en kom langs op onze stand 286!

Het kampvuur van FrontForce Emergency Connect brandt!

Op dinsdag 6 november nodigde FrontForce zijn klanten van FrontForce Emergency uit voor de eerste user group: FrontForce Emergency Connect. Brandweerzones Centrum, Zuid-Oost en Oost-Limburg en de brandweer van Brussels Airport tekenden present.

Kentekenbevraging Belgische voertuigen nu in het Crash Recovery System

In combinatie met de blue light Mobile SIMkaart van ASTRID is het nu mogelijk voor hulpverleners om Belgische voertuigen op te vragen in het Crash Recovery System.

Signalering voor Van Rens Mobiliteit

Recent hebben wij deze Mercedes Sprinter mogen voorzien van signalering in opdracht van Van Rens Mobiliteit. Niet alleen zijn wij trots op het mooie resultaat, maar ook op onze jarenlange relatie waarvan wij hopen deze nog heel lang voort te zetten!

A Directory of the 75 Most Innovative Police Tech Startups

The report outlines the police technology landscape, the police tech market as well as trends and drivers for police use of technology. One of the conclusions in the report is that when law enforcement don’t use new technology, they risk time-consuming processes, missed opportunities and miss-allocation of resources.

Nieuw M1 SCBA ademluchttoestel

De nieuwe M1 SCBA is een modulair ademluchttoestel van MSA Safety dat op elk moment en zelfs in het veld kan worden geherconfigureerd of geüpgraded! Verschillende opties kunnen ook naderhand worden aangebracht.

Nieuwe extra dunne luidspreker !

Easy to install in any engine compartment, choose our new flat loudspeaker ! Just 8cm thick ! For more information > mercura.eu

Anti fraude veiligheidstaslabels - veiligheidsstickers

Anti fraude veiligheidstaslabels - veiligheidsstickers

Schokvast tot een val van 2 meter op beton

Olight Warrior X zaklamp: 14 cm lang, 2000 lumen, reikwijdte 560 meter en supersterk

Nieuwe WIS voertuigen Provincie Utrecht

Recentelijk heeft Provincie Utrecht haar weginspecteurs voorzien van acht nieuwe transporters, twee caddy’s en één pick-up met laadbak. Wij hebben de signalering en bediening geleverd, de opbouw verzorgd en signaleringscomponenten geleverd voor de DakDRIP van Ebo van Weel.

Prochem III CLF PAPR Overall (aanblaassysteem)

De ProChem® III CLF PAPR overall biedt de hoogste bescherming tegen organische en anorganische chemicaliën (inclusief chemische strijdmiddelen zoals VX, Mosterdgas en lewisite), biologische gevaren en radioactieve deeltjes. Het door 3S ontwikkelde CLF materiaal biedt een uitzonderlijk draagcomfort, in vergelijking met conventionele materialen is het hydrofiel(vochtabsorberend) en minder luidruchtig.

Innovation and Excellence Awards 2019

This article is an extract from the upcoming Corporate LiveWire Innovation & Excellence Awards 2019

LANCO Decontamination Systems – Personal & Mass Decon, Water Management

Ons ontsmettingssysteem omvat een van onze tenten met wanden, geïntegreerde douches en watermanagementtechnologie:

Zonecollege HVZ Centrum onder de indruk van moderne meldkamer

Op 10 januari werd de nieuwe Gentse burgemeester Mathias De Clercq (Open Vld) verkozen tot nieuwe voorzitter van het zonecollege van Hulpverleningszone Centrum. Samen met de burgemeesters van Deinze, De Pinte, Gavere en Wachtebeke bereidt hij de vergaderingen van de zoneraad voor, waarin de burgemeesters van de 18 gemeenten zetelen. Naar aanleiding van de nieuwe mandaten bracht een delegatie van de zoneraad een bezoek aan de hoofdkazerne in Gent. De meldkamer, uitgerust met FrontForce Emergency als dispatching- & alarmeringssoftware, viel in de smaak.

BolaWrap™ het nieuwe innovatieve hulpwapen van de toekomst voor ordehandhavers.

Komt er dan toch een alternatief voor de Taser welke niet altijd zonder risico's gebruikt wordt? Wrap Technologies Inc. uit Las Vegas heeft met succes de BolaWrap™100 ontwikkeld. Lees hieronder meer over de werking.

Innercity protection - Elegante wegversperring als straatmeubilair

Antiterreurwegversperring is vandaag de dag een noodzaak maar kan nog een heleboel andere nuttige en esthetische functies hebben. Deze versperring komt in de vorm van palen die vast of verwijderbaar zijn & worden ondiep gemonteerd.

Streamlight introduceert nieuwe wapenlamp met groene laser

Tijdens de ShotShow, een jaarlijks evenement half januari in Las Vegas, presenteerde Streamlight weer veel nieuwe producten waaronder aanvulling op het bestaande TLR assortiment wapenlampen. Streamlight is met de wapenlamp TLR 2 al bekend in de markt met zowel de rode als de groene laser. De compactere TLR 8 was al enkele maanden geleden geïntroduceerd met rode laser maar nu ook verkrijgbaar met een groene laser. Tevens is er bij gekomen de TLR 7 zonder laser.

Drie nieuwe kia's voor gemeente Maastricht

In opdracht van Autobedrijf Janssen Kerres hebben wij recent drie nieuwe kia's van gemeente Maastricht mogen voorzien van signalering. Deze voertuigen kunnen nu veilig de weg op door onze nieuwste lichtbalk en flitsers!

LockBlock | De Toegankelijke Inrijbeveiliging

LockBlock barrièresystemen zijn beweegbare inrijbeveiligingen van hoge kwaliteit. De systemen maken duurzame wegafsluitingen mogelijk op locaties waar veiligheid een hoge prioriteit heeft. Een LockBlock bestaat uit één of meerdere blokken van gewapend beton die zijn voorzien van uitschuifbare stalen balken. Elk LockBlock is voorzien van een gehard stalen slot. De 7,5 ton wegende constructie is uitvoerig getest en heeft zichzelf bewezen tijdens botsproeven onder extreme omstandigheden. LockBlocks worden onder certificaat geleverd en voldoen aan de eisen naar de internationaal geldende normen PAS68 en IWA14-1.

De kracht van een corpuls3 aan uw pols

De corpuls control is een mini versie van de corpuls3 monitor en wordt bevestigd aan je pols. Net als zijn grote broer, toont het een verscheidenheid aan vitale parameters en alarmen. Deze kunnen worden gedeactiveerd via de corpuls control op de corpuls3. De corpuls control kan eenvoudig over een jas of overalls worden gedragen. Het schitterende 240 × 432 pixel TFT multi-touch display kan worden bediend met handschoenen.

EyeAid oogspoelflessen

De enige oogspoelfles conform de normen voor oogdouches

De AED opnieuw uitgevonden door corpuls

Naast de twee alom bekende universele defibrillatoren de corpuls1 en de corpuls3 heeft Corpuls nu ook een AED op de markt gebracht. Deze slimme aanvulling op de hulpverleningsketen met de bekende Corpuls kwaliteit is er in een semi- en volautomatische uitvoering. Het toestel is met één knop uiterst eenvoudig te bedienen.
 • Audax
 • Civiele Veiligheid
 • CPL
 • Binnenlandse Zaken
 • Federale Politie
 • ForcePro
 • Pitagone
 • Polis-Service
 • Lokale Politie
 • Prestige Business Fashion
 • Rauwers
 • Safety Jogger