23, 24 & 25
april 2024

RESCUEWEAR BY RESSIV SAFETY

Exposantenlijst 2024

RESCUEWEAR BY RESSIV SAFETY

Rescuewear is een hoogwaardige werkkledinglijn voor hulpverlenende diensten zoals ambulance medewerkers, brandweer en politie. Zij moeten beschikken over de juiste uniformen in de beste kwaliteit, pasvorm en zichtbaarheid (ISO EN 20471). Dat is onze passie. Ongeacht welk kledingstuk, onze kwaliteit van stof, materiaal en eindproduct is altijd hoog en de prijs is altijd goed. Wij zijn er trots op dat onze duurzame kleding wordt gedragen in vele Europese landen tot ver daarbuiten in Zuid Amerika.

In ons standaard assortiment voor dames en heren vindt u shirts, polosweaters, sweatvesten, vesten, jassen en broeken in veel verschillende kleurcombinaties. Daarnaast hebben wij bijpassende accessoires zoals riemen, sokken en (naam)badges. Wilt u een kledinglijn aangepast op uw wensen en eisen? Dan bieden wij custom made kleding aan. Speciaal voor vrouwen hebben wij kledingstukken met een damespasvorm voor een nog hoger draagcomfort. Indien gewenst bedrukken of borduren wij uw kleding.

De beste uniformen vindt u bij Rescuewear. Wij zijn er voor u om u te adviseren en ondersteunen. Bent u ook enthousiast geworden over Rescuewear? Kijk op www.rescuewear.eu of neem contact met ons op, +49 (0) 6391 9929010. Onze vertegenwoordiger spreekt ook Nederlands.

Productgroep
Bescherrming, persoonlijke uitrusting en kledij
Website Catalogus
Productgroep
Bescherrming, persoonlijke uitrusting en kledij

Verzenden

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies