23, 24 & 25
april 2024

Waarom mag u INFOPOL | XPO 112 niet missen?

FOD Binnenlandse Zaken

Op de stand van de FOD Binnenlandse Zaken in hal 6 zat de sfeer er elke dag in. Op deze stand, waar alle operationele diensten van de FOD Binnenlandse Zaken aanwezig waren, spraken we met medewerkster Elke Meert: “We zijn net als bij de twee voorgaande edities heel tevreden over zowel onze stand als het bezoek. Er kwamen tal van vragen, iets verkopen doen wij niet, informatie bezorgen, daarvoor staan we hier."

 

Rauwers

Philippe Lagae, Business Unit Manager Signalisation bij Rauwers, is een man die al bij het INFOPOL I XPO112-verhaal betrokken is vanaf het prille begin. De man toonde zich razend enthousiast over deze twaalfde editie: “Wij voelden hier een enorme dynamiek die uit de markt kwam. Dat verwondert niet als je weet dat er een raamcontract is, waardoor je voelt dat bepaalde zaken gewoon nodig zijn. Organisator Kortrijk Xpo heeft me andermaal verrast, omdat je merkt dat het verhaal stilaan niet enkel dat is van een grote speler op de Belgische markt, maar dat er meer en meer ook invloed is op het buitenland.”
“Mijn conclusie is simpel: als je iets in deze vakwereld wil betekenen, dan kan je het je gewoonweg niet veroorloven om niét aanwezig te zijn. Dit verhaal is bovendien bijzonder coherent en draait gesmeerd door de enorme inzet van de organisatie, waardoor Rauwers zich maar al te graag blijft engageren voor INFOPOL I XPO112.”

 

Brabo

Nog in hal 6 was Brabo een andere vaste waarde. Hier stelde men vast dat het wat rustiger was, maar dat had mogelijk een externe oorzaak. Cindy De Beukeleer, echtgenote van de zaakvoerder: “Het was kalmer, maar wellicht heeft dat vooral te maken met het feit dat er op nogal wat andere standen plots ook bars opdoken (lacht). Alles bij elkaar genomen, kunnen we wel stellen dat de contacten goed waren en dat onze nieuwigheden prima onthaald werden. Er is maar één conclusie: we komen zeker terug. Maar dan misschien met een ietwat andere aanpak…”

 

Arisco

ARISCO is al sinds 2001 actief in de sector van prioritaire voertuigen.

Zij voorzien de toelevering van signalisatie en componenten aangaande ombouw van deze voertuigen maar voorzien ze ook van de nodige striping.

Dit voor zowel de klassieke striping als het Battenburg patroon. Dit volledig op wens/maat van de klant met het in oog houden van detail, uniformiteit en regelgeving.

In de alsmaar veranderende autowereld van klassieke verbranding naar full elektrisch is innovatie en batterijmanagement iets waar ARISCO zich het laatste jaar heeft heruitgevonden in samenwerking met haar partners, invoerders, ombouwers en eindklant.

Het is deze combinatie dat ARISCO een unieke en onmisbare partner maakt binnen deze sector.

Verder is het bedrijf ook actief in de sector van de vaste en mobiele botsabsorbeerders, takeldiensten en voor de Vlaamse- en Waalse overheid.

INFOPOL I XPO112 is voor ARISCO niet alleen belangrijk om alle nieuwigheden voor te stellen, maar zeker ook om de nodige informatie en mogelijkheden mee te geven aan hun bestaande en toekomstige klanten.

Sinds oktober 2020 werden alle activiteiten overgenomen door Uyttenhove Jo, gedelegeerd bestuurder.

AB Technics

Hans Vanaerschot, zaakvoerder van AB Technics, reageerde net als vele anderen bijzonder positief: “We ondervonden dat we bezocht werden door een meer gericht en duidelijk geïnteresseerd publiek. De échte ‘decision makers’ waren overduidelijk aanwezig en uiteindelijk is het dat wat telt bij een beurs.  Hier draait het helemaal rond netwerken, en net dat bleek een schot in de roos, onze contacten waren uitstekend. Om een lang verhaal kort te maken: we mochten klinken op een zeer geslaagde editie."

 

Astrid

Ook Florent Deffense, Head of Customer Management bij Astrid, was een tevreden man. Astrid had een goede beurs achter de rug: “Onze nieuwe producten werden enthousiast onthaald en er kwamen veel vragen om informatie. De bezoekers blijven dan wel grotendeels hetzelfde omdat we al een hele tijd in de markt zitten, maar toch legden we enkele goeie nieuwe contacten. Bovendien draait het hier ook om de kans om klanten op een andere manier te zien. Vooral de laatste dag was prima en verder waren we aangenaam verrast door de manier waarop we begeleid werden door de organisatie."

 

Somati en SecuRoad

Bij het binnenkomen van de beurs liep je recht op de stand van Somati en SecuRoad. Ook hier overheerste tevredenheid. Gonda Bael, Executive Assistant en PR Coördinator bij Somati: “Het bezoek was ongeveer gelijk aan dat van de vorige editie, maar we zijn wel zeer tevreden over het resultaat. Deze week kregen we immers een aantal belangrijke bestellingen binnen. Bijzonder interessant aan INFOPOL I XPO112 is bovendien dat je hier de mensen face to face kunt zien.”

 

Securitas

Bij beveiligingsspecialist Securitas waren er tal van innovaties te zien. Bruno Haevemans, development manager: “Belangrijk is dat wie langskomt ‘solutions’ aangereikt krijgt. Het gaat hem om informeren, wat we maximaal probeerden te doen op onze stand. Een beurs als INFOPOL I XPO112 is voor dergelijke zaken een prima medium, omdat je de klanten op een korte termijn heel veel zaken kunt meegeven, ook verrassend nieuwe dingen. Je kunt bovendien de interesse van de bezoeker opentrekken naar zaken die hij nog niet kent.”

 

Terberg Specials Belgium

Bij ombouwer Terberg Specials spraken we met Sales manager Didier Borremans: “Wij merkten een duidelijk verschil in dagen, bij ons was het vooral druk tijdens de eerste dag. Al bij al was dit een goede beurs, met een mix van bestaande klanten, aangevuld met behoorlijk wat nieuwe contacten. Wat we zagen, was hoe het bezoek veel gerichter is geworden, je krijgt veel meer de beslissingennemer over de vloer.”

Ja, ik wil meer informatie ontvangen over een deelname aan INFOPOL I XPO112 !

Interesse? Contacteer Tom:
Tom De Cock
+32 56 24 81 90
tomdecock@kortrijkxpo.com

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies