23, 24 & 25
april 2024
22/04/2024

STAND 3136 Bluelite Group has been at the forefront of vehicle livery design and application for 30 years, partnering with police, fire and ambulance services – and other frontline fleets.

22/04/2024

Getac, een toonaangevende producent van robuuste technologie, kondigt de bevindingen aan uit de IDC* InfoBrief, geproduceerd in samenwerking met Getac, genaamd: “Redefining Total Cost of Ownership: Rugged Technologies to Empower Industrial Operations”. De resultaten van het onderzoek tonen aan dat robuuste apparaten het concurrentievermogen binnen...

20/04/2024

Bent u zoekende naar snelheids/roodlichtcamera – ANPR – alcohol/drugstesten – laboproducten, …? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website bij de rubriek raamcontracten!

19/04/2024

e-BO Enterprises zet zijn schouders onder verschillende innovatieve 5G-projecten in de Westhoek in het kader van een Europees CEF 5G for Smart Communities project onder de noemer Flanders Smart Fields. EBO zal daarin de verantwoordelijkheid voor de technische uitrol van een private 5G-netwerk opnemen en zorgen voor de integratie van innovatieve...

17/04/2024

Maak kennis met de nieuwste 3D VR imaging oplossingen van Canon en ervaar wat deze op het gebied van forensisch onderzoek, training en simulatie kunnen betekenen.

08/04/2024

Maak kennis met één van de lichtste tactische handschoenen met zachte knokkelbescherming. Beschikbaar vanaf mei 2024 !

05/04/2024

Eribel is een Belgische producent en leverancier van een uitgebreid productgamma dat personen en waarden beveiligt. Eribel is de enige gecertificeerde leverancier van kogelwerende balies in België. Wij monteren deze erkende balies met onze eigen monteurs met precisie en vakmanschap.

05/04/2024

De Med Operator Kit is een EHBO-kit die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de vereisten van noodsituaties voor operators bij de politie, het leger, de douane, het gevangeniswezen en operators in het buitenland.

02/04/2024

Al meer dan 30 jaar werkt LION EMEA (voorheen bekend als HAAGEN) samen met duizenden brandweer- en BHV professionals om de beste oefenmaterialen te ontwikkelen. Wij geloven dat door het volgen van sterke fundamentele praktische trainingen, afdelingen beter toegerust en voorbereid zijn wanneer een echte noodsituatie ontstaat. Als onderdeel van LION...

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies