23, 24 & 25
april 2024

AFSLUITINGEN NOYEZ

Exposantenlijst 2024

AFSLUITINGEN NOYEZ

Bescherm uzelf met toegangscontrole en beveiliging

Toegangscontrole en beveiliging zijn complementair in het beheersen van de toegang tot uw bedrijfsterrein. Toegangscontrole zorgt ervoor dat u controle hebt over de gewenste bezoekers die uw terrein betreden. Beveiliging garandeert dan weer dat ongewenste bezoekers zich buiten de terreingrenzen houden. Uiteraard mogen beiden mekaar niet in de weg staan. De toegangscontrole dient ongewenste bezoekers pertinent buiten te houden, maar uw beveiliging mag de gewenste mensen niet afschrikken.

Toegangscontrole, efficiënt en effectief

Er zijn diverse systemen voor toegangscontrole die uw bezoekers een snelle en gebruiksvriendelijke doorgang verlenen. Voor alles mag de continuïteit van uw bedrijf niet in het gedrang komen. Zo zijn er onder meer de draaitrommelsslagbomen en quick folding gates. Afhankelijk van de doelstelling uiterst aangewezen om uw bezoekersstroom te beheersen.

Het ultieme veiligheidsgevoel

Ongewenste bezoekers houdt u liefst buiten en dat vraagt om drastische middelen. Noyez biedt diverse high security afsluitingen aan voor onder meer luchthavens, gevangenissen of militaire domeinen. Detectiesystemen zijn dan weer een intelligente elektrische omtrekbeveiliging tegen diefstal, inbraak en geweld. Tot slot zijn er ook tal van antiterrorisme-wegversperringen die de toegang tot uw terrein in een fractie van een seconde blokkeren. Voor al deze High security toepassingen is Noyez sedert decennia dealer van alle PPG HIGHSEC producten in België

Website
Productgroep
Inrichting, toegang en veiligheid van gebouwen
Shape Created with Sketch. Shape Created with Sketch.
Website Catalogus
Productgroep
Inrichting, toegang en veiligheid van gebouwen
Foto's
Producten Exposanten

Verzenden

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies