23, 24 & 25
april 2024

E-BO ENTERPRISES

Exposantenlijst 2024

E-BO ENTERPRISES

e-BO Enterprises is de betrouwbare partner voor bedrijven en publieke instellingen die nood hebben aan intelligenteplatformen voor contentdistributie, data integratie, veilige cloudoplossingen en efficiënte netwerkinfrastructuren en - diensten.

Vandaag is e-BO actief als leverancier van hoogbeveiligde private LTE-, Wifi- & BLE -netwerkdiensten voor offshorewindenergieparken maar ook noodhulpsituaties voor openbare veiligheidsdiensten zoals brandweer, politie, kustwachten justitie. Ons service- en productportfolio kan bovendien aangekocht worden via het raamcontract 2020-162. 

Voor meer informatie ontvangen wij u graag op onze stand.

Productgroep
Communicatieapparatuur, informatica en video-uitrusting
Shape Created with Sketch.
Productgroep
Communicatieapparatuur, informatica en video-uitrusting
Foto's
Nieuws
19/04/2024

e-BO Enterprises zet zijn schouders onder verschillende innovatieve 5G-projecten in de Westhoek in het kader van een Europees CEF 5G for Smart Communities project onder de noemer Flanders Smart Fields. EBO zal daarin de verantwoordelijkheid voor de technische uitrol van een private 5G-netwerk opnemen en zorgen voor de integratie van innovatieve toepassingen. Hiervoor is een consortium opgezet met de POM West-Vlaanderen en het Jan Yperman ziekenhuis waar verschillende pilootprojecten onderzocht en opgestart zullen worden. 5G betekent sneller en stabieler mobiel internet, waardoor nieuwe toepassingen mogelijk worden, wat van de Westhoek een van de eerste volledig slim geconnecteerde regio’s in Vlaanderen maakt.






Verzenden

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies