23, 24 & 25
april 2024

802 NETWORKS

Exposantenlijst 2024

802 NETWORKS

Ontdek ongeëvenaarde draadloze expertise met 802 Networks. Meer dan alleen een standaard distributeur, brengt 802 Networks meer dan 15 jaar ervaring als toegevoegde waarde partner met zich mee. Voorheen bekend als Blue Vision Telecom, is 802 Networks gespecialiseerd in het installeren en configureren van toegangspunten, IP-camera netwerken, punt-naar-(multi)punt verbindingen, gespecialiseerde drone detectietechnologie, en geavanceerde op data gebaseerde videotechnologie, Adaptieve videocompressie- en transmissieoplossingen over draadloze netwerken zoals LTE, Mesh en Satelliet. Met voordelen zoals minimale vertraging en live videostreaming vanaf slechts 4 kbps.

 

Onze uitgebreide productkennis zorgt voor eersteklas installaties voor onze wederverkopers en hun klanten. Met zeer goed opgeleide technici en een toewijding aan kwaliteit, leveren we keer op keer uitstekende prestaties, of het nu in de Benelux-landen is of zo ver als Burkina Faso.

 

Bij 802 Networks staat service voorop. Ze geven prioriteit aan kwaliteit, veiligheid en technische vaardigheid, vertrouwen alleen op A-merken om uitmuntendheid te garanderen. Met onderhoudsopties, inclusief ondersteuning na installatie, zorgen ze voor betrouwbare werking en klanttevredenheid. U kunt erop vertrouwen dat zij uw draadloze oplossingen beter dan ooit zullen maken.

 

Klaar om uw draadloze oplossingen naar nieuwe hoogten te tillen? Neem vandaag nog contact op met 802 Networks via sales@info.be of verbind rechtstreeks met Wim Simons via wims@802.be.

Website
Productgroep
Communicatieapparatuur, informatica en video-uitrusting, Documentatie, training & opleiding
Shape Created with Sketch.
Website Catalogus
Productgroep
Communicatieapparatuur, informatica en video-uitrusting, Documentatie, training & opleiding





Verzenden

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies