23, 24 & 25
april 2024

SAFETY-LUX NEDERLAND

Exposantenlijst 2024

SAFETY-LUX NEDERLAND

Safety Lux is importeur distributeur van mobiele hand- en werkverlichting voor de professionele gebruiker zoals politie, brandweer, defensie, beveiliging en industrie. Hoogwaardige technologie en duurzaamheid spelen voor onze gebruikers een voorname rol. Onze producten en onze service kennen een hoog serviceniveau. De producten zijn betrouwbaar en kennen een zeer lange levensduur. Hoogwaardige technologie en duurzaamheid spelen de voornaamste rol voor ons en de gebruikers. Daarbij worden de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van LED toegepast en beschikken wij over een zeer uitgebreide expertise om de juiste verlichting aan te bieden.

Het product portfolio is zeer uitgebreid en omvat hand- zaklampen, werklampen, tactische lampen, EX ATEX – explosieveilige lampen, schijnwerpers, hoofdlampen en UV-lampen. Safety Lux beschikt over de juiste kennis voor de toepassing van explosieveilige handlampen (Ex Atex) voor bijvoorbeeld de brandweer en industrie.

De voornaamste merken die wij voeren zijn Streamlight, Thuba, UnderwaterKinetics en NightSearcher. Al deze merken zijn duurzaam door de lange levensduur van de zaklampen en kennen de hoogste kwaliteit. Mocht er een defect zijn, beschikt Safety Lux over een eigen Europese service- en reparatieafdeling waar reparaties in eigen beheer worden uitgevoerd. Door onze jarenlange ervaring, persoonlijke betrokkenheid, ondersteuning, technische knowhow en veel contact met gebruikers zijn wij in staat om voor al uw verlichtingsvragen een oplossing te bieden.

Productgroep
Bescherrming, persoonlijke uitrusting en kledij, Brandweermateriaal, Uitrusting voor verkeer en verkeerstoezicht
Website Catalogus
Productgroep
Bescherrming, persoonlijke uitrusting en kledij, Brandweermateriaal, Uitrusting voor verkeer en verkeerstoezicht

Verzenden

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies