23, 24 & 25
april 2024

SECUROAD

Exposantenlijst 2024

SECUROAD

SECUROAD, YOUR KEY TO A SUCCESSFUL TRAFFIC ENFORCEMENT.

OVER ONS

Als experten in ons vakgebied met méér dan 20 jaar ervaring,  adviseren wij u over hoe u best onze producten en diensten aanwendt en waar deze het best tot uiting komen. 


PRODUCTEN

Bij ieder product hoort vanzelfsprekend een perfecte service. Zo zorgen wij voor een permanentie die 24/7 voor jullie klaarstaat. 

Wij bieden een uitgebreid gamma aan van verschillende producten en diensten die uw PZ, Gemeente, Stad, Provincie, Grondgebied verkeersveiliger maakt.

Door de inzet van een team gekwalificeerde mensen, kunnen wij inspelen op de meest nieuwe technologieën en daaraan gelinkte softwarepakketten. Wij gaan gericht opzoek naar oplossingen zodoende dat we uw diensten maximaal kunnen ontzorgen.

DIENSTEN

Wij willen instaan voor de ontzorging van uw diensten m.b.t.  verkeershandhaving en in het bijzonder de snelheidshandhaving.

Verkeershandhaving vermindert risicovol verkeersgedrag en is daarom een belangrijk onderdeel van het verkeersveiligheidsbeleid. Wij streven samen met en voor onze klanten op deze manier naar een veiliger verkeer.

Website
Productgroep
Communicatieapparatuur, informatica en video-uitrusting, Uitrusting voor verkeer en verkeerstoezicht
Website Catalogus
Productgroep
Communicatieapparatuur, informatica en video-uitrusting, Uitrusting voor verkeer en verkeerstoezicht
Foto's

Verzenden

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies