23, 24 & 25
april 2024

SERTALINK

Exposantenlijst 2024

SERTALINK

Wij zijn een cybersecurity-adviseur & -partner

Naast onze exclusiviteit van ManageEngine & Drata op zowel de Belgische als de Luxemburgse markt, waarin we welgekend zijn, bieden wij ook een tal van andere producten en services binnenin ons portfolio.

ManageEngine maakt uitgebreide IT-beheersoftware met de focus op het vereenvoudigen van uw werk. Onze meer dan 120 bekroonde producten en gratis tools dekken alles wat uw IT nodig heeft. Van netwerk- en apparaatbeheer tot beveiliging en service desk software, wij brengen IT samen voor een geïntegreerde, overkoepelende aanpak om uw IT te optimaliseren.

ManageEngine biedt meer dan 60 enterprise IT-beheertools om u te helpen al uw IT-activiteiten te beheren, waaronder netwerken, servers, applicaties, servicedesk, Active Directory, beveiliging, desktops en mobiele apparaten. En we hebben onze tools vanaf de grond opgebouwd met contextuele integratie om ervoor te zorgen dat u IT ook samen kunt beheren.

Ga voor meer informatie naar https://sertalink.com/.

Productgroep
Communicatieapparatuur, informatica en video-uitrusting, Identificatie- en detectieapparatuur, Documentatie, training & opleiding
Shape Created with Sketch. Shape Created with Sketch.
Website Catalogus
Productgroep
Communicatieapparatuur, informatica en video-uitrusting, Identificatie- en detectieapparatuur, Documentatie, training & opleiding





Verzenden

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies