23, 24 & 25
april 2024

HOBRAND

Exposantenlijst 2024

HOBRAND

Hobrand BV is sinds 1983 actief als dé totaalleverancier van hoogwaardige en kwalitatieve brandweermaterialen, reddingsmaterialen en veiligheidsmaterialen. Met ons uitgebreide productassortiment en premium merken voorzien wij o.a. brand- en hulpverleningszones, industrieën en overheidsinstanties van professionele uitrusting voor het bestrijden van incidenten, reddingsacties en het beschermen van mens en omgeving. Onze dienstverlening bestaat verder uit service, onderhoud, installatie, keuringen, verhuur en maatwerkprojecten. 


ASSORTIMENT
Naast jaren ervaring op de Fire, Rescue & Safety markt zijn we ook aangesloten bij de GFD (gezamenlijke inkoopgroep) waardoor wij een breed pakket aan producten kunnen leveren tegen concurrerende prijzen. We maken een nauwkeurige selectie van A-merken die voldoen aan de hoogste eisen en conform BiZa normen zijn. Op de voet volgen we alle nieuwe ontwikkelingen binnen de veiligheidsmarkt, waardoor we onze productenassortiment innovatief en vooruitstrevend behouden.


PRODUCTONTWIKKELING
Naast de verkoop van reeks sterke merken zijn wij ook fabrikant van een reeks eigen merk producten. Onze Hobrand producten zijn geheel van eigen productie, zoals de Hobrand SHUB en Hobrand Pro Stab. We beschikken over een eigen afdeling productontwikkeling, die zich voortdurend bezig houdt met het ontwikkelen en optimaliseren van veiligheidsproducten en deze vervolgens uitgebreid test en normeert.


SERVICE, ONDERHOUD & KEUREN
Naast het leveren van veiligheidsmaterialen bieden wij ook een breed pakket aan service en onderhoud aan. Bekijk voor de mogelijkheden onze service en onderhoudspagina.


VERHUUR VEILIGHEIDSMATERIALEN
Verhuur kan een goede oplossing zijn voor uw project. Wij verhuren o.a. gasdetectie, ademluchtmaskers, adembescherming, cilinders en compressoren.

Website
Productgroep
Bescherrming, persoonlijke uitrusting en kledij, Brandweermateriaal
Shape Created with Sketch.
Website Catalogus
Productgroep
Bescherrming, persoonlijke uitrusting en kledij, Brandweermateriaal
Foto's
Producten Exposanten

Verzenden

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies