23, 24 & 25
april 2024

CANON BELGIUM

Exposantenlijst 2024

CANON BELGIUM

SEE THE UNSEEN - CANON MAAKT HET ONZICHTBARE ZICHTBAAR

Canon beschikt over een uitgebreid portfolio van foto- en videocamera’s, lenzen en accessoires die op verschillende manieren kunnen worden ingezet. Denk hierbij aan forensisch onderzoek, geheime operaties, observatie en bewaking maar ook aan communicatie-doeleinden, opleidingen en trainingen.

Canon levert naast de meer reguliere foto- en videoproducten een aantal mooie oplossingen voor politie-, defensie en veiligheidsdiensten. Dit betreft onder andere: 

  • Ultragevoelige videocamera’s voor observatie in donkere omstandigheden;
  • Full-spectrum fotocamera’s, aangepast voor het werken met infrarood en ultraviolet licht (inclusief het zichtbare spectrum én ook effectief in omstandigheden met weinig licht) en
  • Telelenzen voor het werken over grotere afstanden.
  • Camera's, lenzen en software voor VR en 3D-doeleinden zoals de Dual Fisheye lens.

Bovengenoemde producten zijn te zien op INFOPOL | XPO112.

Om het gebruik van onze producten te optimaliseren en ondersteunen, biedt Canon voor haar producten ook een Software Development Kit (SDK), diverse foto- en video-applicaties, de mogelijkheid tot het aanpassen van firmware en ondersteuningsmogelijkheden waaronder consultancy, training en Canon Professional Services. Over de mogelijkheden gaan wij graag met u in gesprek.

Voor bezoekers die graag in korte tijd snel bijgepraat willen worden, organiseert Canon iedere dag om 11 en 14 uur een korte pitch van onze technologieën en toepassingen. 

Wilt u zich alvast verdiepen in onze oplossingen, kijk dan op de Pro-foto en -video sectie op onze website: https://nl.canon.be/pro/.

Wij ontvangen u graag op onze stand. 

 

Website

Catalogus
Productgroep
Communicatieapparatuur, informatica en video-uitrusting, Identificatie- en detectieapparatuur, Overvalpreventie en bewaking
Website & Catalogus
Productgroep
Communicatieapparatuur, informatica en video-uitrusting, Identificatie- en detectieapparatuur, Overvalpreventie en bewaking
Foto's
Producten Exposanten
Nieuws
17/04/2024

Maak kennis met de nieuwste 3D VR imaging oplossingen van Canon en ervaar wat deze op het gebied van forensisch onderzoek, training en simulatie kunnen betekenen.






Verzenden

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies