23, 24 & 25
april 2024

De nieuwste VR oplossingen van Canon

Nieuws

De nieuwste VR oplossingen van Canon

17/04/2024

Maak kennis met de nieuwste 3D VR imaging oplossingen van Canon en ervaar wat deze op het gebied van forensisch onderzoek, training en simulatie kunnen betekenen.

Naast reguliere foto- en video-oplossingen, zet Canon ook stevig in op de ontwikkeling van producten voor 3D VR toepassingen. De focus ligt hierbij niet alleen op het maken van kwalitatief hoogwaardige foto- en videobeelden maar op de gehele workflow. Canon levert daarom naast compacte hardware in de vorm van camera’s en lenzen ook ondersteunende software. Hiermee kan de gebruiker de beelden zo efficiënt en snel mogelijk om kan zetten in zeer gedetailleerde 3D foto of videobeelden die kunnen worden bekeken met een VR bril.

Beelden geschoten met Canon VR systemen zijn perfect geschikt voor forensisch onderzoek, trainings- en simulatiedoeleinden. Maar er is meer nieuws in aantocht. Maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van 3D VR imaging tijdens een bezoek aan onze stand. Wij nemen graag de tijd voor u om de mogelijkheden te bespreken.

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies