23, 24 & 25
april 2024

WinGuard awarded with the GIT Security Award 2024

Nieuws

WinGuard awarded with the GIT Security Award 2024

05/02/2024

Eerste plaats voor het WinGuard open integratieplatform van Advancis in de categorie Gebouwbeveiliging

Advancis Software & Services GmbH, één van de internationale marktleiders in leveranciersonafhankelijke PSIM, heeft de eerste plaats gekregen voor haar open integratieplatform WinGuard X5 in de categorie Gebouwbeveiliging van de gerenommeerde "GIT Security Award 2024". WinGuard biedt een domeinoverkoepelende integratie van de gehele beveiligings-, gebouw- en communicatietechnologie en de IT-infrastructuur. De individuele technische systemen worden direct geïntegreerd in WinGuard via adapters om ze te kunnen bedienen vanuit een uniforme gebruikersadapter. De aansluiting van andere systemen zoals IoT, incident management of ticketing systemen kan ook naadloos worden gerealiseerd. De nieuwe versie X5 bevat uitgebreide herzieningen en is voor het eerst gebaseerd op het nieuwe Advancis Open Platform (AOP).

"We zijn erg blij met de eerste plaats bij de GIT Security Award en willen zowel de jury als de lezers bedanken. De prijs is echter niet alleen een bevestiging van ons werk, maar tegelijkertijd een motivatie om door te gaan met het ontwikkelen van innovatieve softwareoplossingen voor onze klanten en partners in de toekomst", zegt Lars Waldow, CPO bij Advancis. "Met netwerkoplossingen en digitale diensten worden functionele gebouwen zoals kantoorgebouwen, winkelcentra, industriële installaties of datacenters slimme, efficiënte, duurzame en veilige omgevingen. Hier levert een veelheid aan individuele systemen grote hoeveelheden informatie die vaak moeilijk te beheren is - bijvoorbeeld van beveiligingssystemen, gebouwautomatisering, communicatietechnologie of IoT. Daarom zijn er holistische oplossingen nodig voor de integratie van beveiligingstechnologie, communicatie en IT. Dit is precies waar wij om de hoek komen kijken met ons leveranciersonafhankelijke PSIM-systeem WinGuard", legt Lars Waldow uit.

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het vaktijdschrift GIT SICHERHEIT. Na de registratie maakt een neutrale jury een voorselectie voor elke categorie. Lezers van de gedrukte tijdschriften en de bijbehorende online communities van GIT SICHERHEIT, GIT SECURITY EMEA en PRO-4-PRO.com worden vervolgens opgeroepen om te stemmen op hun favoriete producten.

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies