23, 24 & 25
april 2024

Cube - More than a locker solution

Nieuws

Cube - More than a locker solution

08/03/2024

Cube - More than a locker solution - staat voor hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke service in lockers, sloten en bedrijfsinrichting. Wij zorgen voor betrokkenheid, kwaliteit en een complete oplossing. Onze collega's delen kennis en ervaring om u naar de ideale oplossing te begeleiden. Bij Cube kunt u vertrouwen op producten van uitzonderlijke kwaliteit, zorgvuldig gekozen om perfect aan te sluiten bij uw specifieke situatie. Onze oplossingen beloven duurzaamheid en stijl, volledig afgestemd op uw unieke behoeften.

 

Lockers en maatwerk
Om tot de ideale locker te komen, zijn er heel wat vragen die beantwoord moeten worden. Waarvoor moet de locker dienen? Wat moet er allemaal in passen? Welke materialen of kleuren zijn het meest geschikt? Zijn er extra specificaties nodig? Enzovoort.

Wij gaan samen met u op zoek naar de antwoorden en adviseren u vanuit onze ervaring in diverse sectoren. Hierbij garanderen we een hoge kwaliteit, benutten we uw ruimte optimaal en heeft u keuze uit alle RAL-kleuren en een afwerking in staal, laminaat of HPL.

Cube Flex-Pod
Dé akoestische kantooroplossing voor vergaderen, bellen en werken
Cube Flex-Pod belichaamt de essentie van veelzijdige en modulaire werkplekken. Dit systeem, ideaal voor open kantoren en co-working spaces, biedt geluidsdichte pods voor privégesprekken, (online) vergaderingen en geconcentreerd werk, evenals ruimere pods voor samenwerking en teamvergaderingen.


www.cube-lockers.be

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies