23, 24 & 25
april 2024

SALTO SYSTEMS

Exposantenlijst 2024

SALTO SYSTEMS

SALTO Systems is al meer dan 20 jaar marktleider op het gebied van toegangscontrole. Vandaag stelt het bedrijf wereldwijd meer dan 1500 mensen te werk. Vanuit de Brusselse vestiging levert SALTO uitstekende en innovatieve oplossingen in diverse marktsegmenten maar vooral in onderwijs, studentenhuisvesting en -voorzieningen, zorgsector, bedrijven, kantoren, hotels, sportvoorzieningen, overheid en steeds vaker in coworking & colivingprojecten;

SALTO Systems ontwikkelt complete oplossingen voor toegangscontrole, lockerbeheer en visitor-management. Van sloten tot wandlezers, software en electronische / mechanische toepassingen: de software én hardware worden intern bedacht, ontwikkeld én geproduceerd.

We bieden onze klanten online-, offline- en wireless online-oplossingen, batterijgevoed of bekabeld en dit zowel servergebaseerd als in de cloud. We maken het verschil door die verschillende systemen en oplossingen in te zetten naargelang de behoeften van onze klanten.

‘Digital key’ als sleutel van het succes

Sinds meer dan 20 jaar vermarkt SALTO toegangscontrole in intussen meer dan 90 landen en beveiligt meer dan 7,5 miljoen deuren, gebruikt door naar schatting 60 miljoen mensen per dag.

Door het gebruik van mobiele technologie met de SALTO-hardware kunnen gebruikers de toegangsrechten - snel en sleutelloos - beheren, wat veiliger is dan het gebruik van mechanische sleutels. Ook de flexibiliteit, het gemak en de operationele efficiëntie van de draadloze technologie zijn van toegevoegde waarde.

Deze nieuwe technologieën stellen ons in staat om klanten, systeembeheerders en installateurs kennis te laten maken met nieuwe ervaringen en om sleutelloze toegang aan te sluiten op plaatsen waar we voorheen geen bedrading van een deur konden verantwoorden. We zien al jaren dat de elektronische sluittechniek een ecosysteem is dat voortdurend verandert en groeit en we hebben moeten nadenken over hoe we het best kunnen anticiperen op de behoeften van klanten en slimme sluitoplossingen kunnen aanbevelen die gemakkelijk te gebruiken en te installeren zijn.

De BLE-technologie is aan boord van zowat elke nieuwe hardware die vandaag verkocht wordt. Dit geeft gebruikers en systeembeheerders de mogelijkheid om een mobiele sleutel te versturen of te ontvangen om eender welke deur of poort te openen. Dit voegt ongelooflijk gemak en efficiëntie toe voor de eindgebruikers.

Met de overname van GANTNER en BLUEFIELD heeft SALTO een aantal uitbreidingsmogelijkheden gecreëerd richting lockerbeheer én visitor-management, bovenop de reeds bestaande oplossingen in de standaardtoepassingen van SALTO SPACE, SALTO KS en SALTO HOMELOK (gericht op de residentiële markt)

Meer info verkrijgbaar via https://saltosystems.com/nl-be/  en info.be@saltosystems.com

Productgroep
Inrichting, toegang en veiligheid van gebouwen
Shape Created with Sketch. Shape Created with Sketch.
Productgroep
Inrichting, toegang en veiligheid van gebouwen
Foto's
Producten Exposanten
Nieuws
26/03/2024

SALTO WECOSYSTEM: een nieuw tijdperk voor slimme toegang Salto Systems onthult met trots het SALTO WECOSYSTEM, een nieuw merkplatform dat zijn kernmerken - Salto, Gantner en het onlangs geïntroduceerde Vintia - samenbrengt om de digitale transformatie van toegangs- en identiteitsbeheer te leiden. Deze strategische stap brengt een breed scala aan innovatie-expertise samen in één ecosysteem van het merkplatform en betekent een belangrijke sprong voorwaarts in de toegangscontrole-industrie.






Verzenden

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies