23, 24 & 25
april 2024

PRIODRIVE

Exposantenlijst 2024

PRIODRIVE

Professionelen in rijopleidingen

 

Als professionelen bezitten wij zelf veel ervaring met het rijden met een prioritair voertuig en weten we dat het niet altijd evident is voor iedereen om dit te doen onder veilige omstandigheden.  In de huidige situatie kan iedereen zonder enige opleiding of training een prioritair voertuig besturen, gelijk welke ervaring en competenties hij of zij ook heeft.  Als werkgever bent u echter verplicht om uw mensen op te leiden als u hen een arbeidsmiddel ter beschikking stelt.  
Deze opleiding kunnen wij u aanbieden, in samenwerking met verschillende partners en staat open voor ambulancediensten, brandweer, rode kruis, nutsbedrijven, De Lijn, douane, interventiediensten van politie, enz. Maar ook voor (speciale) eenheden van de lokale politie kunnen we mooie trainingen aanbieden (ANPR / interceptievoertuig). Of misschien wil je die nieuwe MUG leren besturen op een licht off-road-terrein? Voor motorfietsen bieden we een heel pakket  rijvaardigheidstrainingen en screenings aan.  Denk niet meteen aan een eenvoudige slipcursus, maar aan een toegespitste en onderbouwde ‘echte’ opleiding prioritair rijden.

Al onze gebrevetteerde trainers zijn afkomstig van ‘de werkvloer’ en hebben jarenlang ervaring bij de politie, militaire politie, douane, dringende geneeskundige hulp en gespecialiseerde diensten.

Naast deze specifieke rijopleidingen, bieden wij ook algemene en toegespitste verkeersopleidingen en teambuildings of incentives aan.  
Ook deze kunnen op maat en volgens wens van de klant opgesteld worden.

Interesse? Neem gerust contact op.

Door sensibilisering, bewustmaking en training verhogen wij het rijvaardigheidsniveau van de bestuurders, waardoor zij zich onder stressvolle omstandigheden veiliger door het verkeer kunnen begeven.

 

Productgroep
Voertuigen, transport en mobiele posten, Documentatie, training & opleiding
Shape Created with Sketch.
Website Catalogus
Productgroep
Voertuigen, transport en mobiele posten, Documentatie, training & opleiding

Verzenden

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies