23, 24 & 25
april 2024

INEOS Automotive (distributed by Hedin Automotive)

Exposantenlijst 2024

INEOS Automotive (distributed by Hedin Automotive)

De INEOS Grenadier is “built on purpose”. Deze permanente 4x4  terreinwagen zet een nieuwe standaard in het combineren van  ongeëvenaarde offroadkwaliteiten met een opmerkelijk geruststellend wegcomfort. 

De Grenadier is ontworpen als een echte “tool”. Met een doorgedreven ergonomisch interieur gekenmerkt door zijn “cockpit”-design en een brede waaier aan op- en aanbouwmogelijkheden dankzij pre-gekableerde AUX schakelaars met externe zekerings-aansluitingen, is de Grenadier een solide keuze voor verdere ombouw tot  dienst-, interventie-, nuts- of search & rescue-voertuig.

Hij is beschikbaar als conventionele stationwagon (5-zits of 2-zits lichte vracht), als “pickup” 5-zitter (de “Quartermaster”) of  in chassis-cabine opstelling.

De Grenadier gooit als sinds zijn lancering hoge ogen door zijn opmerkelijke no-nonsense constructiefilosofie waarbij enkel met expert-toeleveranciers werd samengewerkt.

Zo wordt de Grenadier aangedreven door betrouwbare 3.0 liter BMW motoren (keuze uit benzine of diesel), werd zijn 4&4 platform ontwikkeld door Magna Steyr, beschikt hij over solide Carraro-assen en zit je comfortabel in ergonomische Recaro stoelen. 

De Ineos Grenadier wordt in België en Luxemburg exclusief geïmporteerd en verdeeld door Hedin Automotive.

Productgroep
Voertuigen, transport en mobiele posten
Shape Created with Sketch.
Productgroep
Voertuigen, transport en mobiele posten
Foto's





Verzenden

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden terwijl je deze site bezoekt. Meer info over cookies